Zbulohet sekreti i Luizit! Nuk ka túmór, por një tjetër sëmundje të rèndè

Info

Puntata e kaluar e Big Brother Vip ka mbërthyer përpara ekranit mijëra shqiptar të cilët u përfshin në historinë e pazakontë të këngëtarit Luiz Ejlli.

Edhe pse gjatë spektaklit Luizi ka kryer disa ekzaminime pranë spitalit ” Shefqet Ndroqi”, ende sot audienca është e përçarë duke mos ditur nëse duhet ti besojnë vetë këngëtarit, apo fjalëve që foli vetë mjekësia.

Pamfleti ka arritur të sigurojë një informacion nga burime brenda spitalit, ku është specifikuar se Luiz Ejlli nuk vuan nga një tu mor por nga një së mundje tjetër e rëndë e cila quhet bronkiektazi. Një së mundje e cila prek muret e bronkeve, trash venat dhe mushkëria është më e predispozuar për të marrë infeksion.

Sipas specialistëve, njerëzit e lindur me këtë së mundje nuk mund të jetojnë për një kohë të gjatë, ndërsa njerëzit që e kanë marrë gjatë jetës, me mbajtje nën kontroll mund të kenë prognozë të mirë. Bron kiektazia renditet tek sèmundjet e rënda.

E në fakt, Luizi u shënjestrua që në fillim të emisionit nga moderatorja si i së murë me tu mor, dhe për të qënë korrekt edhe me bluzat e bardha pyetja e shtruar nga moderatorja ishte pikërisht në lidhje me tu morin.

Referuar pikërisht kësaj të fundit si produksioni ashtu edhe mjekët janë totalisht korrekt pasi Luizi nuk ka t umor por një tjetër së mundje.