Zarfi i kuq brenda shtepisee i jep te drejt Oltes te dergoj 3 banore ne televotim, Dihej zgjidhja e sa…

BBVA

Sonte erdhi momenti per te pare se cfare kishte brenda dhe nuk ishte asnje surpriz nga zarfat e tjer, ishte po e njejt cilin do donte te nxirte ne televotim Olta.

Olta nga ana tjeter eshte shprehur gjere e gjate se e ka te veshtir per zgjedhjen e saj por ne fund ka mar vendimin, qe ne televotim te coj Kiaren Luizin dhe Bledin,

bejme me dije se Olta para se ta hapte letren e kishte iden se mund te ishte kjo brenda saj , por ajo qe nuk mbajti nga fjalet e saj ishte se tha qe nese kjo zgjedhje do me vinte do nxirja ne televotim Kristin, perse valle ndryshoj mendimin Olta.