Zarf i zi: Neser Luizi, Armaldo, Olta, dhe Kristi do te penalizohen sepse…

BBVA

Sot ne shtepine e bigbrother ka ardhur zarf i zi nga vellai i madh, arsyeja e ketij zarfi ishte sepse banoret kan folur hapur per nominimet, gje e cila nuk eshte e lejushme ne lojen brenda shtepise.

Zarfin e hapi Armaldo dhe brenda tij ishte e shkruar, Vellai i madh ka vendosur se diten e shtune 4 prej banoreve qe janë: Luizi Armaldo Olta dhe Kristi do te penalizohet sepse kan thyer rregullat brenda shtepise.

Pas kesaj Luizi ndihet i kenaqur sepse do qe te behet ky nominim se i shikon si banor te fort.

Olta ishte ajo qe nuk e pranon te ndodh sepse thote qe del muhabeti i Luizit dhe se do kete nominim.

Frik apo strategji e oltes kjo? ta shohim cdo ndodh neser.official.tekste