Vetëm do sh αj derisa ta zeroj shifrën. Po fitova s’dua asnjë lek. S’kam nevojë fare

BBVA

Olta është shprehur e revσltuar që banorët votuan ta nxirrnin Luizin dhe Efin nga dhoma ku qëndronin.

Ajo u shpreh se Luizi është shkaktar që çmimi i madh është ulur, prandaj sot e tutje do veprojë njësoj.

Madje Olta bëri një deklaratë të fortë duke thënë se nëse e fiton Big Brother nuk do asnjë lekë.

“Vetëm do shaj që ta zeroj shifrën. Nëse e fitoj BB nuk dua asnjë lek. S’kam nevojë fare. Unë do harxhoj gjithë shifrën deri në fund”, tha Olta.

E gjithë kjo pse doli Luizi me Efin nga dhoma. Gjë që ndikoi te këta dy të fundit pasi panë reagimin e saj në ekranin e dhomës ku ishin mbyllur.

Luizi e paralajmëroi: “ke për t’iu lutur publikut aman më nxirrni”, edhe Efi gjithashtu i tha: “tani fillon loja ime”.