‘Veç një femër mund të më ndalë që ta le Kiarën’! Deklarata e papritur e Luizit

BBVA

Luiz Ejlli ka treguar që ka interes të madhe për të njohur Kiara Titon.

Ai madje nuk i shkon një ditë duke mos e ngacmuar apo duke i shprehur interesin asaj.

Ndërkohë gjatë një bisede me banorët, këngëtari i njohur është shprehur se vetëm një femër mund ta ndalonte atë dhe ajo është nëna e tij.

“Veç po u hap ajo derë dhe hy një femër, vetëm një femër mund të më ndalë mua që mos të merrem me Kiarën”, tha Luizi. Teksa Olta e pyet: “Kush?”

Luizi përgjigjet direkt: Veç po hyri nëna, se thotë lëre se flas vetë me të.