Valbona dergon në nominim: Olten, Kristin, Dean, Maestron dhe Tanin…

BBVA

Pas shume surpriza dhe emocione pa fund erdhi dhe momenti i te nominuareve te kesaj jave, dhe ka ndodh pothuajse si mendonte ‘luizi’ nje sinxhirr ose te kishte dicka ne favor te saj.

Dhe ajo qe ishte brenda saj i jepte mundesi Valbones te zgjidhje zinxhirit e nominieve dhe ajo filloi me Kiaren e cila zgjodhi Luizin dhe ne fund

ngelen Kristi Olta dhe Dea, por zinxhiri vazhdonte nese do shtonte 2 te tjer apo ti nderronte, dhe kjo ishte mundesia me e mire sipas Luizit qe ti vendoste mes Oltes Maestros dhe tij,

Por ajo zgjodhi ti shtoi dhe 2 te tjere Tanin dhe Maestron.