“Ule koken te gjo ksi im” Kejvines i del videoja inti me me burrin e martuar shqiptar

Info

Mbremjen e te martes eshte perjashtuar nga Big Brother Kejvina Kthella, pas dh unes ndaj Luizit, produksioni ka marre vendimin qe eshte pelqyer nga te gjithe.

Para pak minutash eshte publikuar nje video ne Tik Tok, ku Kejvina (ndoshta ne gjendje te dehur) shoqerohet nga dy cuna qe e dergojne te nje burre qe sic flitet ne video eshte i martuar.. shiko pamjet poshtë S.pónsóred:

Videjo

Kejvina i kerkon burrit te fusi koken te gj oksi i saj: “Ule koken, se nuk e din kur te vje rasti me”

Burri kerkon te mos filmohet, por tashme videoja ka qarkulluar ne rrrjet, nga persona anonime

Kejvina eshte akuzuar vazhdimisht si nje femer qe shoqerohet me meshkuj me te shkuar te erret, dhe po ashtu pas skan dalit ne Dubai Potta Party

Kjo video eshte jashte logjike, nuk duam te shtojme asnje koment, po ua leme lexuesve te vleresojne se cfare po bente realisht Kejvina aty

Por produksioni i Big Brother, nuk duhet ta kishte futur fare, dhe mesa duket largimi i saj ishte i domosdoshem.