U pajtuan! Kiara e përqafon, Luizi gëzon si fëmijë dhe skuqet i tëri (video)

BBVA

Vendosmëria e Kiarës për të mbajtur qëndrim ndaj Luizit, nuk zgjati më shumë se një orë. Me shikimin dhe bisedat e ngrohta, Luizi arriti sërish të ‘thyejë’ akullin mes tij dhe Kiarës. Vazhdo duke hap poshtë S.pónsóred

Ai i tha Kiarës se nuk ka asgjë personale me të, thjesht qëndroi për pak çaste i distancuar, sepse po mendonte për diçka që nuk kishte lidhje me atë.

Luizi i kërkoi Kiarës një puthje dhe i tha asaj se e ka marrë malli, pasi nuk e ka puthur sot gjithë ditën. Kjo e fundit refuzoi, por i dha një përqafim që zgjati për disa sekonda.

Vidjo