U kuptua që sot, ja kush është banori që do largohet të martën nga BBV

BBVA

Vëllai i Madh vendosi të nisë një zinxhirë shpëtimesh, ku Armaldo zgjodhi i pari, duke qenë se ishte lider ktë javë.Në televotim si pasojë e këtij zinxhiri, shkuan Eni, Tea, Kristi dhe Olta.

Këta të katërt do të garojnë me njëri-tjetrin këtë javë, ku njëri prej tyre do të lërë shtëpinë spektaklin e rradhës.

Shqiptaret e kane ne mendje se ke duan te largojne por qe produksioni e mban ende. Te gjithe e din dhe se kush do penalizohet te marten nga keta 4 banor.