Tregoi informacione nga jashtë: Xhonatan del menjëherë në nominim me vendim të Vëllait të Madh

BBVA

Behet fjale per Xhonatanin, ai i ka dhënë informacione nga jashtë Oltës kur hyri.

Për këtë arsye ai kalon direkt në nominim me vendim të vëllait të madh.

Një zarf i zi ka mbërritur në shtëpinë e Big Brother VIP. Zarfi ka shqetësuar disa nga banorët, të cilët kanë nisur diskutimet se çfarë përmban ky zarf.

Kiara dhe Efi janë shqetësuar se mos zarfi ka të bëjë me Luizin. Madje kanë aluduar se mund të ketë përjashtim.

Ndërsa Olta dhe Xhonatan e kanë marrë me të qeshur duke dyshuar se zarfi është për to dhe se do largohen nga shtëpia.