Tràgjìke/ 43-vjeçari sulmon me sèpàtë gruan dhe fëmijën 1 vjeç duke e lënë të vde kur, tentoi të arratisej por humbet jetën pasi u shtyp nga kamioni

Info

Të mërkurën mbrëma në Zagrep të Kroacisë, një burrë 43-vjeçar, me emrin Goran Knezheviç ka su lmuar me sëpatë ish-bashkëshorten dhe fëmijën e tij një vjeç e gjysmë.

Si pasojë e su lmit, vogëlushja një vjeç e gjysmë ka vde kur në një spital të Zagrepit, derisa nëna e saj ka pësuar lëndime të rënda fizike.

Knezheviç u arratis pas su lmit dhe vd iq pak më vonë në një aksi dent në unazën e Zagrebit, kjo ndodhi pasi i kishte zbritur nga makina dhe ishte përplasur nga një kamion.

Siç ka mësuar portali Index, Goran Knezheviç ka qenë i njohur edhe më parë për policinë për shkak të sjelljeve problematike dhe gra bitjeve, për të cilat ishte në burg.