“Tirana është e vogël”/ O Zot, Olta “kërcë non” Luizin me Kiarën: Çfarë nuk di unë për gruan tënde

BBVA

Shtëpia e Big Brother VIP nuk ka qenë e qetë ditën e sotme që prej mëngjesit.

Luizi dhe Olta janë përfshirë në një debat të fortë mes tyre, duke përfshirë dhe of ndime të ndërsjella.

Gjithka ka nisur pasi Luizi e cilësoi Oltën dhe lojën e saj brenda shtëpisë si të pam ralshme,

ndërsa aktorja ka nisur duke ngritur zërin. Në një moment, ajo madje ka k rcënuar Luizin

se do nxjerrë shumë sekrete që di për Kiarën, si kundërpërgjigje ndaj tij.