“Ti ke manipuluar situata”/ Zhaklina shpërthen keq ndaj Oltës: Të shesësh moral është e lehtë, por ta krijosh është e vështirë

BBVA

Opinionistja Zhaklin Lekatari ka analizuar debatet e vazhdueshme mes Oltës dhe Efit, të cilat prej dy ditësh kanë përshkallëzuar edhe fjalorin.

Lekatari ka kritikuar të dyja vajzat, ku Efit i foli për formën e agresivitetit në komunikim, ndërsa te Olta u ndal më tepër.

Lekatari foli për incidentin e sotëm te grimi, ku u shpreh se Olta e manipuloi si situatën ndërsa poi a tregonte situatën se Efi e kishte shtyrë.

“Ti thua se Efi donte të të shtynte, por në asnjë moment nuk të ka shtyrë. Ti nëse do të vazhdosh, të manipulosh, gënjesh e inskenosh situata, bëje…” tha Zhaku.

Opinionistja u ndal edhe tek kërcënimi që ka bërë Olta në lidhje me informacionet që ka për Efin jashtë shtëpisë.