Thyhet rregulli kryesor i Big Brother, Olta dhe Kristi drejt përjashtimit

BBVA

Olta është mësuar duke thyer rregullat në shtëpinë e Big Brotherit, por duket se ditën e sotme ka kaluar çdo limit. Kamerat e shtepisë kanë fiksuar momentin.

Aktorja i jep Kristit pasi del nga banjo një letër. Kristi e merr letrën habitet dhe më pas futet në tualet duke parë letrën në dorë.

Olta mendon se mund të i’a hedhë syve të shqiptarëve, por është e pamundur për shkak të kamerave të shumta. Ajo është ankuar shpesh herë për Luizin por duket se ka kaluar çdo limit.

Pasi theu sërish rregullin me Xhonin duke i kërkuar sërish informacion, ajo tashmë then çdo rregull, por a do të marrë masa “Vëllai i Madh”?