Thyhet rekordi prej 14 orësh! Vetëm dy vajzat i shkuan deri në fund, ja kush fiton 2500 euro

BBVA

Nita dhe Dea ishin dy banoret e vetme që i shkuan deri ën fudn sfidës së rezistencës duke qëndruar për më shumë se 14 orë, duke thyer kështu rekordin.

Dy vajzat e mbetura në fund bënë një pakt mes tyre dhe me anë të “Kujt i bie 10-ta”, fituesja u zgjodh Nita, që do marrë 2500 euro.

Kujtojmë se sfida e rezictensës shkaktoi shumë debate mes banorëve, por padyshim edhe skena komike, disa prej të cilave janë bërë virale.