“Të kam shumë përzemër”/ Kiara ngrihet dhe e puth Luizin disa herë por ai nuk..

BBVA

Kiara dhe Luizi prej pak orësh janë futur në dhomën e bebes së vogël, për tu përkujdesur për të.

Gjatë kësaj kohe, mes tyre u zhvilluan shumë biseda, mes të cilave edhe ndjesitë që Kiara ka karshi Luizit. Shiko pamjet poshtë S.pónsóred

Video

Ky i fundit e ka pyetur gjithmonë Kiarën se çfarë ndjen për të, por ajo i është përgjigjur duke i thënë se e ka shumë xhan, ose në raste të tjera, thjesht është shmangur.

Sot, Kiara i tha Luizit se e ka shumë përzemër, por edhe se ai e acaron shumë atë. Sipas Kiarës, fakti që ajo shfryhet tek ai kur është me nerva, nënkupton që e ka përzemër, pasi vetëm me këta persona, mund të hapet për çështje të ndryshme.

Teksa Luizi po fliste në oborrin e dhomës së izolimit, Kiara u ngrit në këmbë dhe i dha atij disa puthje në faqe.