“Të gjithë e kanë frikë…”, Kiara e thote troc per Luizin: Une kam vendosur qe ai te…

BBVA

Ajo është shtëpia më e famshme në Shqipëri dhe padyshim që ngjarjet e krijuara në shtëpinë e Big Brother Vip Albania janë në qendër të vëmendjes.

E sigurisht që një nga protagonistët e këtij sezoni të BBV është këngëtari Luiz Ejlli. Vetëm pak më parë Kiara së bashku me Armaldon kanë biseduar në oborr në lidhje me Luizin, ku Kiara është shprehur se atë e kanë frikë të gjithë, por nëse do të ishte pak ndryshe.. Vazhdo pamjet duke hapur S.pónsóred:

Kiara: Është konkurent i fortë, të gjithë e kanë frikë… sidomos pas mbrëmjes së djeshme… sikur ai të dinte të menaxhonte veten pak më mirë, ai do kishte respektin e të gjithëve edhe do i bënte për të qeshur…

Armaldo: Respektin e të gjithëve këtu ai s’ka për ta pasur najherë ai… respektin do ta shikojmë jashtë ne…