Te gjithe do merziteni! Ja kush eshte banori/ja qe do largohet sonte nga Big Brother

BBVA

Sonte pritet te jete nje nate shume e forte ne Big Brother VIP, pas debateve te ashpra qe kane tejkaluar ne ofe ndime personale mes Luizit Oltes dhe Efit, me e forte do duket gara per te elimuarin e rradhes.

Sonte ne Nonimin jane nje 4 e forte, si EFi, Armaldo, Tea dhe Bjordi, te katert me mundesi te barabarta per te qendruar apo larguar. Shiko pamjet poshtë S.pónsóred

Por ne baze te burimeve, i larguari per sonte do jete Armaldo ‘Maestro’. Maestro ka dhene shume humor dhe batuta ne shtepine e BB, por po ashtu ka qene nje personazh qe ka treguar karakter te dobet.

Armaldo gjithe lojen e tij e ka sjelle drejt ruajtjes se marredhenies me te gjithe banoret, dhe me flirtin e vazhdueshem me Olten dhe Luizin, por nga ana tjeter duke i rrahur shpatullat te dyja paleve, ne menyre qe te mos su lmohet nga asnjera.

Por tashme te gjithe banoret e kane kuptuar lojen e Maestros, duke e kthyer pothuaj ne nje personazh Lolo, te cilin e sjellin si te duan, nga mungesa e karakterit te tij ne loje, per te mbajtur nje qendrim fiks, dhe jo duke e dredhuar.

Bjordi eshte treguar nje personazh tipik, i cili nuk kerkon te perfshihet, por nga tjeter eshte stoik ne qendrimet e tij, pavaresisht dobesise se tij emocionale.

Efi nga ana tjeter eshte aleatja me e forte e Luizit, e kthyer tashme ne nje personash shume te dashur per publikun, dhe perpl asjet e saj te vazhdueshme me Olten, i kane dhene nje motiv me te forte per ta mbajtur ne shtepi.

Tea, personazhi i cili ne hije, duket qarte qe po ndjek nje strategji te sajen, per te pritur momentin e duhur qe situata e saj ti kthehet ne favor, dhe te mbaje anen e duhur sipas saj te grupimeve te shtepise