Të dua shumë për Zotin”/ Luizi ia thot troc Kiarës, ky është reagimi epik i saj: (VIDEO)

BBVA

Marrëdhënia mes Luizit dhe Kiaraës duket se po kthehet në një afrimitet më shumë se sa miq. Prej dy ditësh dy banorët po i shprehin simpatinë njëri-tjetrit. Ndërkohë që pas mesante moderatorja

Kiara Tito feston ditëlindjen, këngëtari Luiz Ejlli, i ka kërkuar nëse mund t’i dhurojë një puthje. Shiko v1djon m’poshte S.pónsóred:

Vìdjo

Luizi: Për Zotin të du shumë, që ta dish. Nuk është siç e thonë këta (Flet për banorët e tjerë),

që ka ran ë dashuri e kështu. Por realisht të ni, shumë. S’di me gjetë një fjalë, që është më e madhe se ndjenja, por nuk është një dashuri e çmendur. S’di të gjej një fjalë që është në mes.

Kiara: Kam turp! (Mbulon fytyrën me duar)

Luizi: Nuk flas kshu me maska…