Sme duhet njeri, ju shq yej të gjithëve”/ Olta ‘shpër then’ keq ndaj Luizit: Dridhesh, ma ke fri kën se une ty te

BBVA

Armaldo diskutoi edhe një herë çështjen e televotimit të kaluar dhe debatin që ai pati me Luizin.

Ai i tha Luizit se nuk ka pse thotë gjithë kohën që e shpëtoi atë nga nominimi, sepse nuk e bëri ai.

Olta nga ana tjetër, u shpreh se Luizi e ingranoi Armaldon sepse nuk donte që ai të largohej nga shtëpia, se ka mbetur vetëm.

Luizi tha se ai nuk ka nevojë për njeri fare aty, dhe se i “shq yen” të gjithë. “Unë as nuk ju fus në listë fare”, shtoi Luizi.

Luizi: Ty të kam shq yer unë.

Olta i tha Luizit se ai dhe Efi i përkasin së njëjtës kategori.