Situata del jashtë kontrollit. Olta i thotë Luizit llum i shoqërisë: “do tregoj ça di për Kiarën…

BBVA

Olta sot u kap me Luizin duke ndejtur në oborr. Gjithçka nisi nga diskutime dhe provokime deri sa Luizi ia ktheu duke i thënë se ato si puna e saj, ai e bën çdo mëngjes.

Olta nuk u ndal te loja. Ajo e kërcēnoi vazhdimisht se Luizi do e shikonte kur të dilnin jashtë. Ti je llum, llum i përsëriste ajo. Shiko pamjet poshtë S.pónsóred

“Ti je llumi i shoqërisë, je fundi i kazanit. Ke pyt për mu vërdallë, e di kush jam unë? Pyt içik,” tha ajo.

Pastaj u pa Olta dukshëm nervoze që i thoshte Amosit se do ta shkαtērrσnte Luizin dhe se dinte ca gjëra për Kiarën.

Olta: “do flas edhe unë ça di për grun tate. Çke ti, kam arsenale unë plot. Prandaj i thashë po të kursej.”

“Ai ka ofenduar gruan e dikujt, merremi me gratë, kam unë plot plot, e di sa di? Plot. A sa budαIIa është, e di sa e vogël është Tirana”, tha ajo.