Shpërthen Olta: Do marr valixhet e do iki se nuk po..

Info

Olta i ka thënë Amosi se nëse situata e saj me Gentin nuk merr një zgjidhje pa u agravuar më tej, zgjidhja do mbetet largimi i një prej të dyve.

Ajo tha se ishte gati të ikte nëse batutat ironike nga Genti vazhdonin.

Olta: Nuk dua të rri në këtë shtëpi dhe të dëgjoj kështu batutash! Nuk dua, do iki, do marr valixhet!

Amos: Ça po thua?

Olta: Nuk mund të rri të dëgjoj kështu batutash, ose duhet të iki ai!