Shiti unazën e martesës për operimin e djalit, Agron Llakaj e la me muaj pa rrogë

lajme

Tan Brahimi është një nga banorët e rinj të Big Brother VIP Albania që hryi të martën e kaluar dhe direkt me batutat e tij fitoi vëmendjen e publikut dhe të banorëve brenda në shtëpi.

Shumë vetë nuk e dinë por Tani ka një histori shumë të trishtë dhe të dhimbshme. Në 2013 ai bëri aksident dhe ishte në makine me të dy prindërit.

Për fat të keq ata ndërruan jetë, ndërsa Tani vetë shpëtoi por iu desh shumë kohë të merrte veten dhe të afërmit e ruanin se mos bënte ndonjë akt ekstrem pas tr gjedisë që i ndodhi.

Tani provoi audicionet e Portokallisë dhe fitoi, por kjo i qëlloi në momentin më të keq, pikërisht kur humbi të dy prindërit.