Shan tazhoìì Zhaklinen? Ja kush èshtè Dori i Spanjes, burrìì i Olta Gixharit (Foto)

BBVA

Dalin në dritë pazaret brenda “Big Brother”. Të shtunën u eliminua Efi, armikja kryesore e Olta Gixharit dhe mënyra se si ajo doli nga shtëpia ka ngjallur mjaft dyshime. I gjithë publiku bëri përgjegjës produksionin se përdori makinacione për të larguar Efin.

Dhe në fakt duket se zërat nuk kanë dalë kot, pasi sot ka dalë një audio që tregon se në fakt burri i Oltës jo vetëm që ka mbetur dyerve të “Top Channel” për të nxjerrë aktoren jashtë, por tani ka nisur të hedhë dhe para për të manipuluar stafin.

Ne kete foto eshte burri i saj. Vazhdo pamjet poshtë S.pónsóred

Ka qenë vetë opinionistja Zhaklin Lekatari e cila dëgjohet në një audio që shprehet se burri i Oltës ka tentuar që të k rruptojë që të mos e kritikojë aktoren, teksa shton se madje e ka sh ntazhuar. Sipas informacioneve, audioja është dërguar në WhatsApp te një i njohur i Lekatarit, duke pas ka dalë në media.

“I thashë produksionit sot se burri i Oltës do të më sh ntazhojë, edhe unë ndihem e of nduar që mendon që më blejë me lekë, unë nuk jam Olta nuk blihem, i thashë Sara Hoxhës”, dëgjohet të thotë opinjonistja.