Rrëfimi ndryshe i Aida Shtinos: Më kanë kèrcènuàr edhe me jetë, por më shpëtoi…

Info

Gazetarja Aida Shtino ka qenë e ftuar ditën e sotme ne “S’e luan topi”, ku ka treguar detaje nga jeta e saj profesionale.

Ajo ka treguar se ka pasur shumë momente të vështira gjatë karrierës së saj, madje edhe nga ato ku i është rrezikuar e kër cënuar jetën.

Gazetarja tregon se i është bërë një s ulm me th ikë në ambjentet e televizionit ku punonte, por fatmirësisht është shpëtuar nga shoferi i saj, si dhe një rast tjetër kër cënimi.

“Kam pasur shumë momente të vështira, i kam përballuar se kam qenë më e re. Kam marrë kër cënime të ndryshme edhe me jetë. Madje edhe inci dente në një televizion tjetër ku për pak më ka shpëtuar jetën shoferi që kam pasur, i cili nuk jeton më. Unë do të kisha emisionin, ai më coin ë ambientet e pasme të televizionit dhe më tha “të shoqëroj të hysh”, I thashë jo s’ka problem.

Ai kishte thënë me vete po e shoqëroj dhe fat i madh se sipër meje po hynte një person me th ikë, i cili kishte kërkuar të hynte në emision, u kap nga forcat e policisë më pas. Nuk e kuptova farë se ndodhi aq shpejt, ai ulëriti, nuk më futën brenda dhe nuk mbaj mënd më shumë.