Puthje në buzë mes dy femrave në Big Brother, pamjet virale po shpërndahen me shpejtësi në rrjet

Info

Ndodhi puthja e parë në mes dy banoreve të Big Brother.

Pas rikhtimit në shtëpinë e Big Brother të Gresës, ka ndodhur edhe puthja e parë ndërmjet dy banoreve.

Nga emocionet derisa shkoi për ta pritur, Arta dhe Gresa janë puthur në buzë. Shiko pamjet poshtë S.pónsóred

Nuk dihet nëse puthja ndodhi nga pakujdesia, por edhe njëri nga drejtuesit e Big Brother, Alaudin Hamiti e vërejti këtë moment.

Komenti me i pelqyer ne kete video ka qene:
Sipas mendimit tim ajo qe duhet len shtepin ka qen Mbresa sonte por pas atyre emocioneve qe pati u ndryshuma menja tek Gresa duke e ditur

se patjeter do te kthet sepse te gjitha kutit kan qen KTHEHU NE SHPI ? kshtu qe per sonte 100% jam I bidur qe ska pas largime nga shtepia.