“Pushtoi” zemrat e shqiptarëve në “BBVA”, Efit i vjen oferta e papritur nga stafi i këtij emisioni?

BBVA

Largimi i Efit nga shtëpia e BBV ka ngjallur debate dhe diskutime të shumta në rrjet ku publiku duket i pakënaqur. Efi ishte një nga banoret më aktive dhe më të dashura nga publiku, i cili e ka të vështirë ta besojë që e nxorrën jashtë shtëpisë votat e tyre.

Pra, cdo gjë është e qartë. Efi u nxorr jashtë nga produksioni dhe jo votat e publikut. Për të mos folur pastaj për nominimin e Deas. Për të korrigjuar disi këtë gabim që i kanë bërë, mësohet se TCH i ka bërë direkt një ofertë Efit.

Oferte për të qenë pjesë e njërit prej emisioneve të fundjavës që transmetohet në këtë ekran. Bëhet fjalë për “E Diell” dhe Efit i është ofruar të prezantojë një nga rubrikat e këtij emisioni që zgjat disa orë dhe janë shumë të klikuara në Youtube.

Por Efi ende s’ka kthyer një përgjigje duke qenë se nuk kanë kaluar shume nga dalja e papritur nga shtëpia e BBV. Megjithate keto jane vetem zera dhe Efi apo televizoni nuk kane dalur hapur me keto informata dhe mbete te shihet nese eshte e vertete.