Prag rrα hje mes 2 femrave në Big Brother: “Më gjuaj mi, hë më gjuaj

BBVA

Një debat i shëmtuar mes Oltës dhe Efit: Ndërhyn Arbana për t’i ndarë! Një gjë e shëmtuar tha Arbana. Më vjen keq që drejtoj një spektakël ku njerëzit shajnë njëri tjetrin.

Jo jo të lutem Arbana se unë nuk jam si Efi, këmbëngulte Olta. Nuk hyj në detaje ia ktheu Arbana por është shumë shëmtuar. Shiko videon më poshtë S.pónsóred

Të shikoj dy gra, që ulërijnë më njëra tjetrën në televizion është shumë e shëmtuar. Të mbërrij në këtë pikë, që të më duhet tju ndërpres është shumë e mërzitshme, përveçse e shëmtuar ia mbylli Arbana.

Më ka ofenduar o Arbana, këmbëngulte Olta, unë i kam thënë vetëm që s’je në lartësinë time dhe e kam injoruar. Mos më barazo mua me Efin, jo jo!

Situata ishte vërtet e shëmtuar. Më gjuaj mi, mi, hë më gjuaj, e nxiste Olta, Efin. Kjo e fundit u shtang. Cfarë manipuluese, tha Efi…ç’është kjo më gjuaj.