Po ndodh: Luizi dhender dhe Kiara nuse po presin krushqit ne shtepi.

BBVA

Sonte ne shtepine e Bigbrother do ndodhi dicka teper e bukur qe shume mezi e presin, behet fjalë për Luizin dhe Kiaren të cilet do realizojne dasem shqiptare brenda shtepise BBV.

Loja e sotme eshte që Luizi dhe Kiara te behen dhender & nuse ndersa banoret e tjere do jen deshmitar dhe krushqit e kesaj martese brenda shtepise. vazhdo pamjet poshtë S.pónsóred

Te dy protaginstet e pranuan direkt kete ‘loje’ ku kerkuan direkt rrobat per ta realizuar.

A eshte kjo nje nisem se mes Luizit dhe Kiares kjo ‘loja’ e vellait madh ne fund mund te beher realitet per ta, sepse deshira nga ana Luizit eshte shume e madhe qe te martohet me Kiaren, por kjo e fundit deshiron qe gjerat mos te jen te nxituara dhe te presin jasht.

Pas pak do ju shfaqen dhe pamjet nga kjo ‘martese’ brenda shtepise. instagram: official.tekste