Pëson in farkt kardiak në shërbim, humb jetën në spital mjeku i njohur (EMRI)

Info

Kosovë- E trishtë. Mjeku ndërron jetë ndërsa ishte me shërbim.

Mësohet se ngjarja ka ndodhur në spitalin e Pejës, ku mjeku specialit Reshat Emra ka ndërruar jetë si pasojë e një ataku kardiak.

Lajmin për vd ekjen e mjekut e ka dhënë spitali i Pejës.

Mes të tjerash në dedikimin e spitalit citohet:

Të tronditur e jashtëzakonisht të mërzitur nga vd ekja e Mjekut tonë Specialist Dr. Reshat Emra.

Vd ekja nga inf arkti Dr. Reshat Emren e gjeti në vendin e punës në shërbimi të pacientëve në këtë ditë uikendi ku edhe sot ishte kujdestar.

Shumë netë pa gjumë e angazhim vetëmohues, ky është angazhimi i mjekëve që sakrifikojnë shumëçka për t’i shërbyer pacientëve.

Në situat të tillë ishte edhe Dr.Reshati ku në krye të detyrës e gjeti dhe vd ekja.