Pamje të rènda: Ambulanca nuk sheh çfarë ka mbrapa, e për plas këmbësorin dhe e zë..

Info

Një video e publikuar nga një faqe ne facebook’, tregon një moment tejet të frikshëm.

Një ambulancë është duke lëvizur nga mbrapa, ndërsa nuk sheh që aty është një këmbësor, të cilin edhe e përplasë.

“Ndonëse nuk dihet sakt se ku ka ndodhur, kurioze mbetet filmimi i ngjarjes e cila paraqet situat aspak të lehtë”, është shkruar në përshkrimin e videos.

Në pamjet e më poshtme shihet se ekipa e Ambulancës me vonesë e marrin vesh se kanë për plasur një këmbësor.

Shiko videon e më poshtme: