Lidhja me bashkëshortin në moshën 19 vjeçare, fëmijët dhe divorci i prindërve… Një rrëfim për jetën e Alketa Vejsiut

Alketa Vejsiu është rregullisht prej vitesh në ekran, në vëmendjen e të gjithë shqiptarëve, duke na treguar në çdo kohë profesionalizëm shoqëruar me shumë pozitivitet. Vitet e fundit përmes rrjeteve sociale, në foto e video të shumta Alketën e shohim edhe në pozicionin e një drejtueseje biznesi të suksesshme. Por pasi futet në shtëpi, heq […]

Continue Reading