Oltës i nxjerrin fotot e viteve më parë, ja si ka ndryshuar falë operacioneve plastike (foto)

BBVA

Aktorja Olta Gixhari është rikthyer në një ndër personazhet më të komentuara javët e fundit. Dhe jo se ka marrë pjesë në ndonjë film a shfaqje teatrore, por se është future në Big Brother Albania.

Në rrjetet sociale, ajo është kthyer në një ndër personazhet më antipatike, për shkak të disa deklaratave të tipit “unë 100 mijë euro s’i kam asgjë”, apo “unë vishem firmato, jo me rroba të lira”.

Së fundmi ndërkohë, në rrjet janë shpërndarë disa foto të mëparshme të saj, të cilat tregojnë ndryshimet që ka pësuar falë ndërhyrjeve plastike.

Fotot e dikurshme të realizuara në Kosovë nga fotografi Avni Selmani, tregojnë ndryshimin e pamjes së saj dhe kjo jo thjesht për shkak te viteve, por për shkak të ndërhyrjeve.