Olta rrèzohet në shtëpi thote se e ka kapur syri keq…

BBVA

Sonte në Big Brother VIP u mbajt dasma kosovare, ku në rolin e çiftit ishin Nita dhe Bledi.

Të gjitha vajzat shkëlqyen me veshjet tradicionale të Kosovës, por Oltës i ndodhi një incident. Vazhdo pamjet poshtë S.pónsóred

Vidjo

Ajo u rrëzua dhe tha se arsyeja ishte ngaqë nuk është mësuar me fustane aq të mëdha. Aktorja shtoi se e kanë marrë mësysh.

“Po unë nuk di të mbaj fustane kaq të mëdha. U rrëzova. Më morën mësysh”, u shpreh Olta.