Olta i gëzohet eliminimit të Efit nga BBVA, këto janë fjalët e saj për të

BBVA

Shumë ngjarje interesante u zhvilluan ne primin e kaluar në spektaklin e Big Brother VIP Albania.

Ishin dy banorë që u eliminuan, i nominuari i javës Xhonatan dhe Efi, e cila hyri në nominim gjatë mbrëmjes.

Efi e cila doli hapur përkrah Luizit duke u përfshirë në debate të shumta me aktoren Olta Gixhari dhe të dyja nuk arritën të gjenin një gjuhë të përbashkët.

Largimi i saj duke se ka lumturuar Oltën.

“Morën pak zemër, doli jashtë pasi doli në krah të Luizit”, shprehet Olta. Shiko vidjon poshtë S.pónsóred

Loja sapo filloj nga ana tjeter Luizi i ka premtuar Efit se do mari hak deri ne fund.

Video