Olta i bën kërkesën e pazakontë Kristit: Hajde më puth… Ai bën të vështrin, në fund pranoi..

BBVA

Olta i ka kërkuar Kristit që ta puthë dhe t’i kërkojë falje pasi sipas saj ai ka bërë gabime. Kristi i habitur e ka pyetur pse duhet ta puthë ndërsa Olta ka këmbëngulur derisa ai i dha një përqafim.

BISEDA: Olta: Më puth Kristi: Unë të puth ty e? Olta: Më puth këtu dhe më kërko falje. Më thuaj më fal! Më thuaj.

Nuk dihet se per cilen pjese Olta ka kerkuar qe ti kerkoj falje dhe ku ka gabuar, por qe ‘strategjia’ e saj eshte qe ti mbaj afer disa banore se kjo eshte mundesia per te qen ajo me e ‘forte’.