Olta bën deklaratën e fortë: Po nuk dola sonte, big brother do fitohet nga unë dhe mos e…

BBVA

Olta është në nominim me Dean dhe Tean. Njëra nga banoret do dali sot. Gjatë mbrëmjes Olta i ka thënë Luizit se nëse ajo del sonte, fitues do jetë Armaldo. Por nëse s’del, fituese do jetë ajo.

“Po dola, fitues është Maestro ta dish”, i tha Olta. “Veç dil”, ja ktheu Luizi teksa e pyeti nëse mendon se do jetë fituese po s’doli. “Fituese jam unë, po s’dola sot”, iu përgjigj Olta.

Bledi Mane vijon të bëj bisedat e tij tendencioze me të gjithë banorët, dhe mbrëmjne e sotme duket se radha ka qenë e Oltës.

Teksa ishin duke u bërë gati për ‘Cabaret Show’, Olta po grimonte Bledi dheiI ka vënë në dukje hundën e tij të madhe.

Kaq ka mjaftuar që Bledi t’i kthente një batutë seksiste, duke e pyetur: Pse ai i joti si e ka… hundën? Bledi: Pse ai i joti si e ka… hundën

Olta: Po lere ç’ke, plase duke përmend burrin tim. Atë kam të drejtë ta përmend vetëm unë, jo ti. Bledi: Muhabete meshkujsh, tregon vitalitet hunda ndaj.