O dhëndër ku vete kështu”, djemtë i këndojnë Luizit, Kiara bën reagimin epik (Video)

BBVA

Banorët e shtëpisë më të famshme në Shqipëri po bëhen gati, pasi sot është transmetimi live. Një vëmendje të madhe ka marrë Luizi, pasi duket i veshur me kostum ‘dhëndëri’. Shiko pamjet poshte S.pónsóred:

Videjo

Djemtë e tjerë të shtëpisë duke e ngacmuar i kanë kënduar këngën: O dhëndër ku vete kështu…

Kjo nisur edhe nga fakti që Kiara dhe Luizi kanë patur një afirmitet më të madh ditët e fundit.