O Dea Mishel ti je vetëm për të ngrënë makarona dhe për të vënë by***n mbi banak

BBVA

Gjatë sfidës së rezistencës, Luiz Ejlli dhe Dea Mishel janë përfshirë në një debat mbrëmjen e djeshme. Ata kanë diskutuar në lidhje me mungesën e saj dhe të Amos Muji Zaharisë në dasmën e këngëtarit me Kiara Titon.

Teksa po debatonin Efi Dhedhes dhe Kiara iu drejtuan Deas duke i thënë se ishte xheloze ndaj nuk shkoi te dasma e organizuar nga Vëllai i Madh.

Pjesë nga debati: Luizi: Ti nuk ke asgjë, ti je vetëm për të larë rroba, për të lozur me arush, për të ngrënë makarona dhe për të vënë b*t*ën mbi banak.

Dea: Po të kemi ty për të na ofenduar dhe për të na sharë. Luizi: Nuk bëhet llaf! Unë jam për të gjitha, jam për të thënë të vërtetën në sy.

Dea:Ti je për të gjitha. Luizi: Aty ke ngel ti. Dea: Kur ishe aq i lumtur pse e kishe mendjen te unë njëherë? Luizi: Unë e kisha mendjen te ti? Unë nuk të llogarita fare moj, nuk ke shanse.

Dea: Po çfarë të duhet ty se çfarë bej unë? Luizi: E di ku jam unë o Mishel, unë kam arritur në prill gati, ti je në fillim shkurtit akoma.