Nuk është Kiara! Luizi tregon banoren me të cilën po qe në nominim, ai do largohet vetë nga shtëpia..

BBVA

Banorja Nita diten e sotme ka patur nje debat me Luizin, për shkak të deklaratës së tij se “Nita bën rrotullime rreth pishinës”.Nita i tha se e tregoi sëmundjen që “ta bëjë Luizin të ndihet keq”. “Gabim ke bërë që ke gënjyer për sëmundjen tënde. Ato fjalë që i nxjerr nga goja (referuar rrotullimeve), matu pak”, tha Nita, ndërsa Luizi i tha se: “E ka gjykuar Nitën për rrotullimet që ka bërë në shtëpi, jo për problemet që ka jashtë”. vazhdo pamjet poshtë S.pónsóred

“Për sa kohë ke hyrë këtu, ke hyrë për lojë. Unë do luaj me të gjitha dhe ato që kam, për të mbërritur deri në fund”, u kundërpërgjigj Luizi, ndërkohë, Nita i tha që të mos e përdorë atë për t’u treguar njerëzve që i dhimbset dikush.

Më pas, Luizi i kërkoi falje për stresin e shkaktuar, duke i thënë që prej kësaj dite, nuk merret më me të, duke shtuar se nëse është ai dhe Nita në nominim, vetë Luizi lë shtëpinë.