Nuk do e besonì, Kristi i thotë Oltës ììk o k*rv, ti nuk je për….

BBVA

Tani ka ardhur koha që do shohim shume debate dhe zenka mes banoreve, pothuajse banoret jan futur ne muajin e 2-t qe po luajne brenda shtepis, ku shikojme grupe te ndare, grupe qe bashkohen e shumë risi te reja.

Nje prej grupeve qe eshte aty brenda eshte dhe grupi i Oltes ku ka pas disa banore qe e mbeshtesin, por ne sy bie Kristi qe jan shume prane njeri-tjetrit ç’do ditë. Shiko vidjon poshtë S.pónsóred

Video

Por para disa minutash ndodhi dhe cudia kur Kristi ne nje debat e siper me Olten pasi ajo i tha do ta tregoi un ty, degjohet Kristi qe thot ik o Ku*v,. Official.tekste