Njarja e rende, aksìdenti i mere jetën 2 vëllezërve dhe familjarit tyre..

Info

Një aksid ent i rëndë ka ndodhur mbrëmjen e kaluar në Rrugën e Arbrit, në vendin e quajtur “Ura e Gjoricës”, ku dy automjete janë per plas me njëra–tjetrën dhe për pasojë kanë humbur jetën tre persona, dy prej tyre vëllezër.

Vik timat janë Lulzime Istrefi, Murat Istrefi dhe Kujtim Istrefi, nga e njëjta familje.

Gjithashtu janë transportuar për ndihmë mjekësore në spital Mërgim Lazri 25 vjeç, Edison Lazri 20 vjeç, Kadrie Markeçi, Firuze Istrefi 56 vjeç të cilët kanë qenë pasagjerë.
Në aks i dent janë përfshirë dy automjete.