Ngjarje e tu rpshme/ Banorët bu llizojnë të gjithë Luizin

BBVA

Teksa në “Big Brother” po bëhet thirrje thuajse çdo puntatë që të ndalohen f erjet, of ndimet, b llizmi, banorët duket se nuk ndalen.

Për më tepër sot kanë lënë një skenë që ka sh kuar publikun.

Të gjithë bashkë i janë kundërvënë Luizit duke e t llur dhe b llizuar.

Në videot e publikuara nga fanpage-t e Luizit shihet se banorët t llin Luizin dhe qeshin me të madhe.

Ronaldo: Je luan Luiz, je luan, më fal të preka? Ti je luan. Meriton të fitosh.

Tea: Fiks si ai Luani i kopshtit zoologjik i Fierit. Nuk po e of ndoj, po e përshkruaj.

Dea: E di sa mirë ke bërë që gënjeve

Ronaldo: As aktorët s’do e bënin dot këtë që bëre ti apo jo Olta?

Olta: Joo, u përpoqëm po s’ja dolëm dot

Ronaldo: Aktorët v ajnë për të nxjerrë lot, por ai i nxorri.

Olta: I nxorri lehtë fare, pa punuar

Ronaldo: Ti je më i miri

Efi: Jo është më i keqi se ai që është më i keq duhet të rrijë këtu o budalla. Ngatërrove skenarin.