Nese Kiara do të shkoj në një vend special ku e dergon, direkt në guzhin se aty ska hy kurrë….

BBVA

Mbremja e kaluar ka patur shumë batuta dhe shumë thashetheme ndaj njeri tjetrit, por më e bukura ishte pjesa e festes se ditelindjes Kiares ku jan argetuar pa mas.

Ne qender te vemendjen ka qen Luizi dhe Kiara ku ka patur shume dashuri mes tyre por dhe xhelozi. vazhdo poshtë S.pónsóred

Ne bised e siper mes Bjordit dhe Luzit ku nga ana Bjordit eshte bere nje pyetje:
Luiz me thon Kiara me con me ndonje vend te bukur ku nuk kam qene kurre, ku do e shpije?

Luizi: Po moj si jo, direkt e fus në kuzhine se aty ska hy kurre.