Ndodh për herë të parë në Shqipëri! Zbulohet programi i ri i Luana Vjollcës, do jetë projekti më i nxehtë…

Info

Luana Vjollca ka përfunduar sezonin e parë të programit “ZemërLuana”. Por sot në rubrikën e pyetjeve më të sikletshme (atë të luanëve)

moderatorja ka zgjedhur t’u përgjigjet vetë dhe një nga pyetjet që i është bërë ka qenë në lidhje me programin e ri që do të ketë në televizionin Klan. Vazhdo pamjet poshtë S.pónsóred

Luana ka thënë se për programin e ri duhet të presim pak sepse është një projekt i nxehtë veror. Mësohet se Luana do të drejtojë “Love Island”.

Ky format është një program dashurie ku disa të rinj duhet të gjejnë dashurinë, por që do të vihen edhe përballë sfidave e lojërave të ndryshme e të vështira.

Programi do të xhirohet në Palasë dhe Luana do të nisë së shpejti punën për këtë program të ri, i cili bëhet për herë të parë në Shqipëri.