Nami në TCH! Burri kërkon daljen urgjente të Oltës, pasi këtij momenti të nxehtë më Kristin

Info

Dinamikat në shtëpinë e Big Brother po zhvillohen çuditshëm. Në videon më poshtë, shihet Olta me Kristin, dukshëm të rr ëmbyer nga avujt e alk σlit, duke bërë biseda të pakuptueshme.

Rrjeti po zjen duke thënë se po flirtonin duke mos rënë dakord me sjelljen e Oltës, e cila sipas komenteve nuk është dinjitoze pasi ajo është një grua e martuar.

Të shumta kanë qenë komentet e ndjekësve për këtë që ndodhi mes të dyve dje pas “Cabaret Shoë”. Olta i thotë që mos të sillet ashtu sepse keqkuptohet nga të tjerët dhe se ajo e gërvishti pa dashje. “Mos më fut mua në probleme të tilla…”, i tha ajo Kristit.

Kurse sipas një video që po qarkullon në rrjet thuhet se burri i Oltës ka kërkuar daljen e saj dhe kjo nuk është hera e parë që përfiltet dicka e tillë.