Nami në BBV! Olta e àkuzon se është i varur nga drõgâ, Luizi i tregon gishtin e mesit (video)

BBVA

Në ”Big Brother Albania Vip 2”, tonet mes banorëve janë rritur. Ka degraduar debati mes Oltës dhe Luizit. Teksa ndodheshin në dhomën e gjumit duke kërcyer, Olta ka akuzuar Luizin se konsumon dr.gë. Shiko pamjet poshtë S.pónsóred

“E di unë ça jete ka bërë ai. Ai është vartës komplet, është i sëmurë”, tha Olta ndërsa Luizi, i cili e dëgjonte bëri një gjest të pahijshëm me gishtin e mesit. “Bëje kështu”, ia ktheu Olta duke bërë një tjetër gjest të pahijshëm me gisht.

Në shtëpinë e “Big Brother VIP2” është luajtur një lojë mbrëmjen e djeshme me pyetje anonime. Secili na banorët ka bërë 15 pyetje në fshehtësi për çdo personazh aty.

Në mesin e pyetjeve, ajo që morri më shumë vëmendje ishte një pyetje për Luizin. “Pse bën sikur nuk e di që Kiarën e pret dikush jashtë?”, i tha Amosi, sigurisht pa e treguar emrin e banorit që ia drejtoi këtë pyetje.

Me tre përgjigje të shkurtra, Luizi tha: “E para e punës nuk e di. E dyta e punës, nuk është. E treta e punës, edhe nëse ka patur nuk e ka më.”Mirëpo, fill pas kësaj, pasi mbaruan të gjitha pyetjet, banorët janë parë mjaft të revoltuar me njëri-tjetrin, shkak pyetjet anonime që ishin mjaft provkuese dhe me qëllim të keq.

Teksa po diskutonte me Bjordin, Luizi tregoi se është i sigurt se pyetjen në lidhje me Kiarën ia ka bërë Olta Gixhari.Luizi shtoi se edhe ai mund ta pyeste nëse Olta ka diçka më shumë me Kristin, por ndryshe nga aktorja, ai nuk bën pyetje të tilla.