“Mund të humb jetën sot për nesër”, habit Beniada Nishani me reagimin për rastin e Luizit në shtëpinë e “BBVA” (Foto)

showbizz

Ish konkurrentja e Big Brother Vip Albania 1, Beniada Nishani ka komentuar në rrjetet sociale rrëfimin e Luiz Ejllit, ku ai foli për deklaratën e bërë për Kiarën në vetë të parë se vuante nga një së mundje e rrallë.

Ajo ka pyetur ndjekësit e saj se çfarë mendojnë për këtë situatë dhe shumica e tyre bëjnë me faj produksionin. Beniada shprehet se në rast se ai do të ishte sëmurë, produksioni do të bënte të pamundurën për ta ndihmuar.

“Çfarë fitimi do të kishte produksioni? Nëse do të kishte qenë i së murë, produksioni do të kishte qenë i pari që do të zbatonte një plan për ta ndihmuar dhe shtruar në spital. Po flasim për një sëmundje dhe në këto raste nuk ka asnjë lojë”, shkruan Beniada.

o shprehet se një person me një sëmundje të rëndë nuk do ishte futur në një shtëpi ku mund të vd esë papritur, pasi kjo ide të bën të biesh në depresion.

“Nuk dua të sulmoj askënd apo të ofendon dikë pa e ditur historinë e tyre, por besoj se dikush me një së mundje të rëndë nuk hyn në një shtëpi ku mund të vd esë sot për nesër.

Vd ekja të tm erron, të frikëson, të bën të biesh në depression. Nëse do të ishte vërtetë, a do të ishe i lumtur si ai?”, shkruan Beniada.