Mos prisnii kot deri nga mesi i natës, ja kush do largohet sonte nga shtëpia e BBV

BBVA

Sonte do të jetë spektakli i radhës në BBV Albania dhe si cdo natë tjetër do jetë shumë e gjatë duke parë dinamikat e ditëve të fundit në shtëpi që kanë qenë jo të pakta.

Sonte janë në nominim të gjithë banorët përvec Kristit i cili hapi kutinë e Pandorës primen e kaluar dhe dërgoi automatikisht në nominim të gjithë sepse pranoi surprizën që kishte në letër për të.

Nominimi i sotëm është i vecantë sepse i larguari do ndryshojë situatën mes grupeve në shtëpi, që pas largimit të Efit ka pësuar jo pak ndryshime dhe zhvillime.

Nga ajo që mësojmë është se banori që do të eliminohet sonte është Amosi, i cili ka humbur atë vrullin e dy javëve më parë dhe ka rënë në një gjumë letargjik.

Amosi sonte duhet te falenderoj produksionin sepse po e nxier per te fshehur anen e tij negative, ku ne nje moment ka bere dhe ofendime te pa falshme.