Momenti kur Luizin e nxierin nga shtepia e BBV, pêr këtë që bëre ja ke borxh…

Info

Arbana i ka dhënë mundësinë Luizit të dalë dhe të bëjë analizat specifike për të vërtetuar që nuk vuan nga një sëmundje e rëndë. Ai ka vendosur te dale dhe te beje analizat.

Edhe banorët kanë mbetur në shok pas rrëfimit të Luizit, i cili thotë se nuk është i sëmurë , por ndihet i frikësuar se thotë se ka pasur të njëjta simptoma si shoku i tij i sëmurë.

Kejvina: Kjo është e tm errshme, a di që ka shumë njerëz që vuajnë nga kjo sëmundje, nuk mudn të luhet me këtë gjë! Gjyshi im ka v dekur nga kjo smëundje e kam pasur në shtëpi.

Kristio: Duhet të dimë menjher të vërtet do ishte tallje, si mudn të futet një njeri me tumor këtu. Nuk e kuptoj këtë dëshirë për vëmendjen

Arbana: Nuk është një situatë e zakontë e dimë, por qetësohuni. Pas këtij rrëfimi Luizit i janë bërë teste të tjera që i kanë dalë mirë. Unë i kërkova Luizit që të dalë nga ky moment dhe të shkojë në spital dhe të bëjë testet që do, për tu siguruar ai , publiku dhe ju.